Cumhur İttifakı'nın adete gövde gösterisi yaptığı programa AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek’de katıldı. İlk olarak söz alan Cumhur İttifakı AK Parti Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, Cumhur İttifakındaki ortakları MHP’ye teşekkür ederken seçimlerin bir beka meselesi olduğunun altını çizdi.

Gündoğdu; “Gölkent’in gönlü güzel insanları, bugüne kadar bu kutlu davaya sahip çıktığınıza bizler şahidiz. İnşallah 31 Mart’ta bu davaya inanan, bu dava ile hem hal olan Cumhurbaşkanımızın yanında duran bir Gölkent göreceğiz. Gölkent’in Cumhur İttifakına sahip çıkacağından şüphemiz yoktur. Sizlere bu kritik seçim öncesinde bir mesaj vermek istiyorum. Kirli ittifaklarla bu millete diz çöktürmek isteyenlere en güzel cevabı yine biz vereceğiz. 31 Mart’ta Sakarya’dan rekor oy ile sandıkları patlatalım. Bu ilçede doğmuş ve büyümüş, ailesi bu ilçede oturan ve torunları dahi Ferizli’de büyüyecek olan bir kardeşiniz olarak karşınızdayım. Dudağımıza besmelememizi kondurarak halka hizmet hakka hizmettir düsturu ile çıktığımız bu yolda Cumhurbaşkanımızın kıymetli iradeleri ile adaylık bana ve arkadaşlarıma nasip oldu. Bu bayrak yarışında Ferizli’ye hizmet sırası inşallah ben ve arkadaşlarıma gelmiştir. Sizleri Gönül Belediyeciliği ile tanıştırarak küskünlükleri giderecek, eksikleri onaracak, hizmet dönemini başlatacağız. 31 Mart Ferizli’nin miladı olacak” dedi.

"Bayrağımıza sahip çıkalım"

Programda konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ise; “Rabbim bizleri, ezansız, bayraksız ve vatansız bırakmasın. Gölkent’in değerli insanları bunu çok iyi bildiği için bu soğuk havaya rağmen bu akşam bizlere olan desteklerini gösterdiler. Bizlere gönüllerini açarak desteklerini ifade ettiler. Gölkent’e teşekkür ediyoruz. Bir beka meselesi olan 31 Mart seçimlerinde vatanımıza, ezanımıza ve bayrağımıza sahip çıkalım. Her zaman dediğimiz gibi tek vatan, tek millet, tek devlet ve tek bayrak. Bugün burada gördüğümüz coşku ve heyecanla Allah’ın izni ile seçimden dimdik çıkacağız. Rabbim dirliğimizi ve birliğimizi bozmasın” ifadelerini kullandı.