Nalköy, Sarıahmetler ve Doğancı

Cumhur İttifakı AK Parti Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, Nalköy, Sarıahmler ve Doğancı Mahallelerinde düzenlenen mitinglerde vatandaşlarla bir araya geldi. Programlara AK Parti İlçe Başkan vekili Muhsin Zurnacı ve MHP İlçe Başkanı Veysel Dikbaş ile Cumhur İttifakı Ferizli Belediyesi Meclis Üyesi Adayları katıldı. Programda konuşan Gündoğdu, siyasetin ve hizmetin bir bayrak yarışı olduğunu ifade ederek, “Bu yarışta sıra şahsıma ve meclis üyelerimize geldi. Halkın meclisi ile hayal ettiğimiz hizmetlere kavuşturmak bizlere inşallah nasip olacaktır. Doğup büyüdüğümüz ilçemize hizmet boynumuzun borcudur. Ben Ferizli’nin bu pırıl pırıl meclisimizi ve şahsımı yalnız bırakmayacağınıza inanıyorum” dedi.

“Sorunları iyi biliyoruz”

Gündoğdu, “Seçim döneminde tarafımıza iletilen sorunları çok iyi analiz ederek çözümü noktasında hızlı bir şekilde sonuca gitmek istiyoruz.  Ferizli’mizi karış karış gezdiğimiz bu seçim kampanyamız ayrıca, ilçemizin tüm sorunlarını ve beklentilerini görmemiz açısından da son derece önemlidir. Sizlerin istek ve beklentilerinin farkındayız ve bunları önemsediğimizin bilinmesini istiyoruz. İnönü ve Kemalpaşa Mahallesi ne ise diğer mahallelerimizde bizim için o olacak. İlçemizin sorunlarının çözümü için 7 gün 24 saat halkımızın hizmetinde olacağız” diye konuştu.

“Gönül belediyeciliği”

Gündoğdu son olarak ise şunları kaydetti; “Ferizli’de siyasetin tek amacı hizmettir. Ferizli’ye ve onun güzel insanlarına hizmetkâr olmaktır. İnşallah 31 Mart’ta bu kirli siyaseti siz değerli hemşerilerimin desteği ile Ferizli’mizden ebediyen def edecek, yönü sadece halkımızın refahı olan hizmet siyaseti dönemini başlatacağız. Buradan diyorum ki: Destek verin, yanımızda olun. Ferizli’ye altın çağını hep birlikte yaşatalım. Ferizli’mizi hep birlikte Gönül Belediyeciliği ile yönetelim.”