Esnaf ziyareti ve miting

Cumhur İttifakı AK Parti Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, Değirmencik Mahallesinde düzenlenen mitingde vatandaşlarla buluştu. Düzenlenen mitinge AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz da katılarak Gündoğdu’ya tam destek verdi. Yavuz ve Gündoğdu gündüz ise İnönü Mahallesinde esnafları gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Esnafların misafiri olan Yavuz, İsmail Gündoğdu’ya destek istedi.

“Sandıkları patlatacağız”

Gece ise Değirmencik Mahallesinde düzenlenen mitingde konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, Cumhur İttifakında kader birliği yaptıkları MHP’ye teşekkür ederken, bu ittifakın temellerinin 15 Temmuz gecesi atıldığının altını çizdi. Gündoğdu, “31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakımızın güç kaybetmesini perde arkalarından gizlice bekleyen ve hayal edenler büyük bir hüsrana uğrayacaktır. İnşallah biz buradan Ferizli’den Cumhur İttifakına güçlü bir destek vererek milletimizin bekası için elimizden geleni yapacak, 31 Mart’ta sandıkları patlatacağız” dedi.

“Gönül belediyeciliği”

Gündoğdu sözlerini şöyle tamamladı: “Cumhur İttifakı AK Parti Ferizli Başkan Adayı olarak hepinize, halkın başkanı, halkın meclisi olacağımıza huzurlarınızda söz veriyorum. Biz Cumhur İttifakı kadroların olarak Ferizli’de siyasette yepyeni bir dönem başlatacağız. Ferizli için hayata geçirmek istediğimiz projelerimiz var. Bölgelerimizden gelen lokal sorunları tek tek alıyoruz ve inşallah 1 Nisan’dan itibaren süratle Ferizli’nin tüm sorunlarını çözeceğiz. Vatandaşlarımız gönüllerini ferah tutsunlar. Biz Cumhur İttifakı kadroları olarak Ferizli’mize hizmet aşkımız ile bu yola çıktık. Bu aşkımız ile Ferizli’de çözülmedik sorun bırakmayacak, insanlarımızın gönüllerine gireceğiz.”

“Kazanan Türkiye olacak”

Mitingde son olarak söz alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve  Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz İse, “Bu gece burada Değirmencik’te vatandaşlarımızın büyük coşkusunu gördüğümde hiç kimsenin milletin kalbinden bu davaya olan bağlılığı silemeyeceğini bir kez daha gördüm. Bir dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında Cumhur İttifakıyla  31 Mart seçimlerinde kazanan Türkiye, kazanan islam coğrafyası, kazanan mazlumlar kazanan milletimiz olacaktır. Biz bir beka meselesi olarak gördüğümüz bu yerel seçimler ile tüm dünyaya güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanımıza olan desteğimizi haykıracağız. İnşallah Ferizli’de de İsmail Gündoğdu başkanım ile Gönül Belediyeciliğini hayata geçireceğiz” dedi.