Seçim çalışmaları

Cumhur İttifakı AK Parti Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, gündüz Salı Pazarı’nda vatandaşlar ve esnaflarla buluşurken akşam ise Damlık Mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Gündoğdu’ya seçim çalışmalarında AK Parti İlçe Başkan vekili Muhsin Zurnacı ve MHP İlçe Başkanı Veysel Dikbaş da katıldı. Pazaryerinde esnaflar ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek çalışmalarından bahseden Gündoğdu, ilçeye kazandırmak istedikleri Kapalı Pazaryeri ile esnafın ve vatandaşın rahat edeceğini söyledi.

Cumhur ittifakı

Mahalle mitinginde Damlık Mahallesindeki vatandaşlara seslenen Gündoğdu, “Bu akşam Damlık Mahallesindeki hemşerilerimle bir arada olup bu coşkuyu paylaştığım için son derece mutluyum. Cumhur İttifakımızın gönüldaşı MHP’ye buradan teşekkür ediyorum. 15 Temmuz gecesi, hainlere karşı direnen halkımızın iman dolu siperlerinde temelleri atılan bu ittifak, Ferizli’mizde de istikrar, huzur ve güven için sizlerin karşısındadır. İlçemiz için kırılma noktası olacak bir yerel seçimin öncesindeyiz. İnşallah bu seçimden zaferle ayrılarak Ferizli’de halkın belediyesi, halkın meclisi ve halkın başkanı olacağız. Bizler Ferizli’de Gönül Belediyeciliğinin neferleri olarak sizlerin karşısındayız. Hep ifade ettiğim gibi en büyük projem sizlerin gönüllerine girebilmektir. İnşallah sizlerin gönüllerine girecek, Ferizli’de Gönül Belediyeciliğini başlatacağız” dedi.

“Ferizli altın çağını yaşayacak”

Gündoğdu sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu şehirde doğan, bu şehir yaşayan çocukları ve torunları burada yaşayacak olan bir kardeşiniz olarak, bu güzel şehri sizlerle birlikte geleceğe hazırlayalım istiyorum. Talip olduğumuz belediyemizde 1 yıl belediye başkan yardımcılığı görevinde bulundum. 13 yıldan beri de Türkiye’de belediyeciliği kalbi olan İstanbul Büyükşehir Belediyesinde görev alıyorum. Belediyeciliği biliyor, Ferizli’nin ihtiyaçlarını da çok iyi görüyorum. Biz Ferizli’ye sevdalı kadrolar olarak ilçemize altın çağını yaşatmak istiyoruz. Ferizli için büyük projelerimiz var. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ekrem Yüce, Milletvekillerimiz ve İl Başkanımızın da destekleri ile Ferizli’ye altın çağını yaşatmak inşallah bizlere nasip olacaktır. Sevdalısı olduğumuz ilçemize hizmet boynunuzum borcudur. Biz meclisimizle birlikte bu borcu sizlere ödemeye razı ve gönüllüyüz.”

“Projelerimiz ve planlarımız hazır”

Gündoğdu son olarak ise şunları kaydetti, “İlçemizdeki sorunlarımız için acil eylem planlarımız hazır. Büyükşehrimiz ile eşzamanlı hazırlanacak bu planları süratle devreye sokacağız. Bize iletilen tüm sorunları not alıyor, gerekli çalışmalar için planlama yapıyoruz. Damlı Mahallesinde bizlere daha evvel iletilen kanalizasyon sorunu ile ilgili çalışma yapacağız. Sizlerden gelen taleplerden biri olarak mezarlık yolunun asfaltını süratle atacağız. Sorunların tespiti için 7 gün 24 saat milletimizin hizmetinde olacağız. Sakarya’nın en çok oyu alan ilçesi olmak istiyoruz. Bizler bu milletin hayırlı evlatları olarak hizmetkarları olmaya talibiz. Daha yaşanabilir, daha ferah daha müreffeh bir Ferizli’yi hep birlikte inşa edeceğiz. 1 Nisan sonrasında nasıl bir belediye yönetimi olacağından da kısaca bahsetmek istiyorum.  Şehir ve İmar Planlarını şeffaf yapacağız. Otopark sorununu öncelikli hale getireceğiz. Milletimizin hayat kalitesini arttırmayan projelere vakit ayırmayacağız. Belediye ile ilgili faaliyetlerde muhtar ve STK’ların katılımlarını temin edeceğiz. İhale ve belediye meclisleri canlı yayınlayacağız. Belediye bütçesine gelen her kuruşta yetimden yaşlısına herkesin hakkı olduğunu aklımızdan çıkarmayacağız. Kamu yararı gözeteceğiz. Ben inanıyorum ki Ferizli’nin güzel insanları bu kutlu davanın arkasındadır. Ferizli’de yeni bir dönemi başlatalım. Ferizli’de ezber bozan çalışmaları hep birlikte çalışacağız.”