Genel Merkez’den mazbatasını alan Dursun Ali Dal, “Geçmişe takılmadan önümüze bakacağız. 2019 seçimleri çok önemli. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 2019 seçimlerine, ardından 2023 hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğiz. Hep birlikte partimizin çıtasını daha da yukarılara taşıyacağız” dedi.

İlçe başkanlığı resmen açıklanan Dursun Ali Dal, Ferizli Ak Parti ilçe teşkilatından bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıya Ak Parti Ferizli İlçe Başkanlığına seçilen Dursun Ali Dal, Ak Parti kadın kolları, Gençlik kolları, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda partililer katıldı.

Ferizli’de Ak Partililer Dursun Ali Dal’ı coşkuyla karşıladılar. Ak Parti binası önünde toplanan kalabalık halk Dal’ı tebrik ederek görevinde başarılar dilediler.

Dursun Ali Dal yaptığı açıklamada; “Ak Parti Genel Merkezimiz bizi görevlendirdi. Şuan itibariyle ilçe başkanıyız. Kimseyi ötekileştirmeden, Reisimizin izinde yolumuza devam edeceğiz. İnşallah çok güzel bir birliktelik oluşturacağız. Bu görevi bana layık görenlere teşekkür ederim. Onları mahcup etmeyeceğim. Ak Partiliyim. Ak dava için nerede görev verilirse verilsin hazırım. Bugün Ferizli’de verildi Ferizli’deyim. Partimizin üzerine toz kondurmayacağız. Hatalarımız olursa birlikte düzelteceğiz. Toplumun her kesimini kucaklayacağız. 30 bin nüfusun hepsi bizim vatandaşımızdır. İlçemize en güzel hizmeti edeceğiz. Bugüne kadar partimize katkısı olan, çalışan herkese minnettarız. Benden önce ki arkadaşlarımıza teşekkür ederiz, saygılarımızı sunarız. Şu andan itibaren 2019 için kollarımızı sıvayacağız. Çok çalışacağız ve başarılı sonuçlar alacağız.  Nerede olursa olsun bu davayı omuzlayanlara şükranlarımı sunarım. Allah yar ve yardımcımız olsun. Nefsi bir kenara atalım. Geriye değil hep önümüze bakalım. Daha iyi neleri yapabileceğimizi birlikte kararlaştıralım. Bu zamana kadar teşkilatımıza hizmet eden herkese teşekkür ederiz” dedi.

Dal son olarak, “Bana bu görevi layık gören çok değerli Milletvekillerimize, Sayın il başkanımıza, Genel Merkez’imize ve Ferizli halkına teşekkür ediyorum. Yine birlik beraberlik içerisinde değerli il başkanımız, milletvekillerimiz, belediye başkanımız, meclis üyelerimiz ve bütün partililerimizle birlikte var gücümüzle çalışacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 2019 seçimlerine İnşallah güçlü bir şekilde hazırlanacağız. Partimizi iyi bir noktaya getireceğiz. 2023 hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğiz. Dünyanın bize bakışı ve Ortadoğu’da yaşananlar malum. Dolayısıyla her zamankinden daha çok kenetlenerek çalışmalıyız” diye konuştu.