Beraberinde Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek ve Müsteşar Ebubekir Şahin’le Ferizli ilçesine gelen Bakan Ayşenur İslam, her iki mahallede hanımlara yönelik düzenlenen toplantılara katıldı.

Uzun süredir, köyden mahalleye dönüştürülen Değirmencik ve Sarıahmetler’i ziyaret etmek istediğini söyleyen İslam, “Memleketimizin her köşesi çok güzel. Büyükşehir yasası çıktıktan sonra mahalle olan köylerimiz de artık daha iyi hizmet almaya başladı. Sizlere daha hızlı hizmet getirmek için çalışıyoruz. Problemleri bir bir çözüyoruz” dedi.

Ferizli ilçesindeki bazı mahallelerde yaşanan su sıkıntısının, Sapanca suyu ile çözüldüğünü kaydeden Bakan İslam, ayrıca yolların yeniden sıcak asfaltla kaplanması için çalışma yapılacağını söyledi.

Bakanlık olarak ev hanımlarına yönelik birçok sosyal projeyi hayata geçirdiklerini söyleyen Bakan İslam, “Sosyal hayata yön verecek kanunlar çıkarıldı. Bunun kanunlardan tüm kadınlarımızın faydalanmasını istiyoruz” diye konuştu.

7 Haziran seçimlerinin önemine de değinen Bakan İslam, “Kadınlarımızın gücünü çok iyi biliyoruz. Önümüzdeki çok önemli bir seçim var. 7 Haziran seçimlerinde sizlerden destek bekliyoruz” dedi.