Hacıeyüpoğlu, “Durmadan, yorulmadan yeni Türkiye’yi anlatmaya devam ediyoruz. Hedefimiz daha güçlü bir Türkiye. Artık ceberut bir Türkiye’den değil, kerim bir devletten bahsediyoruz” dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu seçim çalışmalarına Adapazarı ve Ferizli’de devam etti. Korucuk Mahallesi’nde esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştiren, Camili’de vatandaşlar ile bir araya gelen Hacıeyüpoğlu, günün devamında Camili Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin yılsonu sergisine ziyarette bulundu. El emeği eserleri kurs eğitmenleri ile birlikte inceleyen Recep Hacıeyüpoğlu, tüm çalışmaları için kursiyerleri tebrik etti.


“Daha güçlü bir Türkiye İçin”

Programının devamında Ferizli ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Hacıeyüpoğlu, günü Sinanoğlu Mahallesi’nde tamamladı. AK Parti ailesinin tüm fertleri ile sahayı arşınladığına dikkat çeken Recep Hacıeyüpoğlu, “Korucuk, Camili, Ferizli, Sinanoğlu nereye gidersek gidelim tablo hiçbir yerde değişmiyor. Hemşerilerimizden aldığımız teveccüh ak sevdamızın karşılıklı olduğunu gösteriyor. Durmadan, yorulmadan yeni Türkiye’yi anlatmaya devam ediyoruz. Hedefimiz daha güçlü bir Türkiye. Artık ceberut bir Türkiye’den değil, kerim bir devletten bahsediyoruz” diye konuştu.