Cumhur İttifakı Meclis Adaylarının tanıtım toplantısını büyük bir coşku ile gerçekleştiren Ferizli sonrasında milletvekillerini ağırladı. AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Sakarya Milletvekilleri Recep Uncuoğlu ile Çiğdem Erdoğan Atabek, İl Başkanı Yunus Tever ve İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ile Ferizli ilçesinde Belediye ve İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Milletvekillerine Cumhur İttifakı AK Parti Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu ve meclis adayları da eşlik etti.

Belediye ve ilçe başkanlığı

İlk olarak Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk’u makamında ziyaret eden milletvekilleri Soğuk’a çalışmalarından ötürü teşekkür etti. Vekiller daha sonra AK Parti İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıya katıldı. Burada AK Parti İlçe Başkan vekili Muhsin Zurnacı tarafından ağırlanan milletvekilleri seçim öncesi yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak a31 Mart seçimlerinin önemine değindi. AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, birlik ve beraberlik vurgusu yaparken, Recep Uncuoğlu ile Çiğdem Erdoğan Atabek’te Cumhur İttifakının önemine değindi. İl Başkanı Yunus Tever de tüm Sakarya’da olduğu gibi Ferizli’de de sandıkları patlatacaklarını söylerken, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu da 31 Mart’a kadar durmaksızın çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Cumhur ittifakı

Cumhur İttifakı AK Parti Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, milletvekillerine, il başkanına ve kadın kolları başkanına ziyaretleri için teşekkür ederken, “Cumhur İttifakı olarak Ferizli’de tek yürek halindeyiz. Vatandaşlarımızın ilgisi de bizleri heyecanlandırıyor. İnşallah hep birlikte 31 Mart’ta Ferizli’mizde rekor oy ile sandıktan çıkacağız” dedi. Milletvekilleri Ferizli ilçesinde esnafları ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.