AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle başkanları buluşmasına, AK Parti Sakarya İl Başkanlığı Adapazarı Koordinatörü Yavuz Korkmaz, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları Hilmi Kızılcık ve Yusuf Özden ile mahalle başkanları katıldı.

Buluşmanın açılışında konuşan İlçe Başkanı Erol Aydın, birlik ve beraberliğin önemini vurguladı ve buluşmaya ilgi gösteren mahalle başkanlarına teşekkür etti. Adapazarı Belediyesi’nin hayata geçirdiği projelerle ilgili Başkan Mutlu Işıksu’ya teşekkür eden Aydın, “Mutlu Başkanımız ve ekibi hakikaten çok çalışıyor, teşekkür ediyoruz. Bizler de teşkilat olarak sahada dinamizmimizi artırdık” diye konuştu. 

Yeni eserlere devam
Başkan Mutlu Işıksu, mahalle başkanlarına Adapazarı Belediyesi’nin çalışmalarını ve projelerini tek tek anlatırken, mahalle mahalle gelinen süreci de katılımcılarla paylaştı. AK Parti Adapazarı Teşkilatının birbirine sımsıkı sarılan, her geçen gün büyüyen, çok güzel bir aile olduğunu belirten Başkan Işıksu, “Bu güzel ailenin bir neferi olduğum için şükürler olsun. Bakın burada her şeyi konuşuyoruz, her detayı hep birlikte değerlendiriyoruz. AK Parti’nin mayasında gayret var. Altını çizerek ifade ediyoruz. Durmadan, yorulmadan, hep birlikte, aşkla Adapazarı’mıza hizmet etmeye ve yeni eserler kazandırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.