AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un başkanlığında İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Recep Uncuoğlu, Çiğdem Erdoğan Atabek, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ilçe başkanları, belediye başkanları, il yürütme kurulu üyeleri, il kadın ve gençlik kolları başkanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda, şehirdeki yatırımlar, projeler ve tüm siyasi gelişmeler etraflıca ele alındı.
Toplantıda Sakarya genelinde tamamlanan ve devam eden yatırımlarla projeler, şehrin sorunları, siyasi gelişmeler ve teşkilat çalışmaları konusunda detaylı istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu.


Toplantıyı değerlendiren AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, birlik ve beraberlik içerisinde her ay düzenli olarak yaptıkları toplantıda tüm çalışmaları etraflıca ele aldıklarını ifade etti. Başkan Tever, “Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte aylık mutat bir şekilde gerçekleştirdiğimiz Koordinasyon ve Değerlendirme toplantımızı bu ay ilçe ve belediye başkanlarımızın katılımıyla gerçekleştirdik. Bu ay şehrimizin ve ilçelerimizin gündemiyle ilgili gelişen siyasi hadiseleri ve devam eden çalışmaları etraflıca değerlendirdik. Bizler, Sakarya’mızın yatırımlarının takibi ve hayata geçmesi noktasında elimizden geleni yapıyoruz. Bu tarz  değerlendirme toplantılarında yapacağımız çalışmaları istişare ederek, daha iyi hizmet verme konusunda fikir alışverişinde bulunuyoruz. Koordinasyon toplantısında aldığımız kararları yerine getirerek hizmet yolculuğumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Toplantımızın teşkilatlarımız için verimli ve hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.