AK Parti Adapazarı Gençlik Kolları 3. Kongresi 11 Kasım’da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı AK Parti Basın Sözcüsü Mahir Ünal ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş'ın katılımları ile gerçekleşmiş ve Harun Doğrusever Gençlik Kolları Başkanı seçilmişti.

Başkan Doğrusever, Yürütme Kurulu'nu açıkladı. Tüm yönetim ve yürütme kurulundaki arkadaşlarına başarılar dilediğini ifade eden Başkan Doğrusever, “Bu bir bayrak yarışı, elimizden geleni yaparak Allah'ın izni ile gönüllere dokunacağız. Gençliğin değerli olduğunun farkındayız. Tüm genç arkadaşlarımızla bu kutlu davada yürümeye devam edeceğiz. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri  mahcup etmesin" dedi.

Yürütme listesi

Yürütme Listesi ise şu şekilde; Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Fahrettin Erginsoy, Teşkilat Başkanı Abdussamet Çelik, Seçim İşleri Başkanı Kübra Bursa, Tanıtım ve Medya Başkanı Uğurkan Çot, Halkla İlişkiler Başkanı Tunahan Bora, Sosyal İşler Başkanı Elif Birce Siper, Yerel Yönetimler Başkanı Sait Dursun, Ekonomi ve Mali İşler Başkanı Emre Balcı, Sekreterya Oğuz Kardaş.