Konu ile ilgili Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada; "Serdivan Ajans"ın ikinci sayısında kapak konusunun açık hava iftarlarının değişmez adresi olan Serdivan Gölpark olduğu belirtildi.

Gazetede ayrıca Ramazan’da çocukların ikinci adresi olan Serdivan Ramazan Okulu ile TRT’nin sevilen yarışma programı Ana Ocağı’nın Türkiye’ye adını duyurduğu Beşevler Köyü hakkında da iki farklı dosya çalışmasının yer aldığı ifade edildi.

Serdivan Ajans’ın bu sayısında ayrıca edebiyatımızın usta kalemlerinden, Sakarya’nın yetiştirdiği isim Sait Faik Abasıyanık da hayatı, eserleri ve bilinmeyenleri ile okuyucuya anlatılıyor.

Serdivan Ajans’ın özel konuğu Sadık Yalsızuçanlar

Sadık Yalsızuçanlar ile yapılan röportajda şehir ve şehir kültürü irdeleniyor. İlk sayısında olduğu gibi bu sayıda da portre köşesi, öğrenci gözüyle Serdivan, kitap&film eki, yorum yazısı, spor, alışveriş ve şehir haberleri, zengin içerikleri ve samimi üslubu ile “Serdivan Ajans” sizleri bekliyor.

Ücretsiz olarak dağıtılan “Serdivan Ajans”ı Serdivan Belediyesi’nden ve Serdivan Fikir-Sanat Akademisi’nden temin edebilirsiniz.