Her ayın ilk haftası önemli konu ve konukları sayfalarına misafir eden gazetede; şehir haberleri, röportajlar, sanat sayfası, müzik kültürü köşesi, yemek kültürü, sosyal medya, spor sayfası, bilişim ve takvim bölümleri yer alıyor.
Her ay kitap-film eki veren gazetenin bu sayısı da diğer sayıları gibi yine dopdolu içeriğe sahip.
Serdivan Ajans’ın 11. Sayısında röportaj konuğu, TRT’nin ünlü ses sanatçılarından M. Doğan Dikmen oldu. Dikmen’le yapılan röportaj “Kötü müzik dinlemeyin, hasta olursunuz” manşeti ile meraklılarını bekliyor. Müziğe dair her şeyin konuşulduğu röportajda Doğan Dikmen şu ifadelere yer veriyor; “Hangi müziği dinlerseniz, ruh halinize o müzik hâkim olur. Müzik insan ruhu için çok etkilidir. Kötü müzik sizi hasta eder.”
Gazetenin “Bir Şarkı Bir Öykü” bölümünde ise Selahattin Pınar’ın babasına yazdığı şarkının ilginç hikayesi yer alırken, yemek kültürü köşesini ise dillere destan Türk Kebap’ı süslüyor.
Bu sayının köy tanıtım köşesinde ise yolunuz yeşilin göz boyadığı Selahiye Köyü’ne düşüyor.
Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada; geçen ay dünyaca ünlü düşünür Ziyaüddin Serdar’ın verdiği konferansa geniş yer ayrılan Serdivan Ajans’ın 11. Sayısının, Serdivan Belediyesi’nden ve Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’nden ücretsiz olarak temin edilebileceği belirtildi.