Üniversite yıllarında birlikte müzik yaptıktan sonra, mezuniyetin ardından dağılan ve tamamı doktorlardar oluşan Grup Tremor, 25 yıl sonra bir araya geldi. Çalışmalarını 4 yıldır sürdüren grup, ilk konserini 26 Eylül pazar günü İstanbul Burgazada'da verecek. Söz yazarı ve bestekar olan arkadaşlarını kaybeden ve dağılan grup, 2017 yılında yeniden bir araya gelme kararı aldı. O tarihten sonra zaman zaman bazı etkinliklerde sahne alan Grup Tremor'un bateristi Sakarya Özel Beyhekim Hastanesi sahibi ve Başhekimi Op. Dr. Mehmet Kırdar, son 4 yıldır büyük fedakarlıklarla grup üyelerinin bir araya geldiğini ve çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Kırdar, ilk büyük organizasyon için hazır olduklarını dile getirerek, 26 Eylül pazar günü Burgazada'da sevenlerinin karşısına çıkacaklarını kaydetti.

Öte yandan konserin gelirlerinin tamamı pandemide hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının çocuklarına eğitim desteği amacıyla ve ülke genelinde faaliyet gösteren Kadın Hekimler Eğitim Destek Vakfı (KAHEV)’e bağışlanacak.