Politikayı iyi bilmelisiniz. İP ve Akşener'in tabanı Erdoğan kini üzerine birleşmiştir. Akşener ve İP ne zaman HDPKK, terör, FETÖ konusunda ciddi açık verip deşifre olsa, Erdoğan'a ağır saldırıyor. Erdoğan kinini kullanıp tabanın ayrılmasını engelliyor. Deşifreyi unutturuyor.

İP'te her hafta ağır ve kötü şeyler patlak veriyor. Teşkilatlar ve taban eleştirip ayrılma noktasına gelecekken bir anda Erdoğan'a ağır hakaretler edip teşkilat ve tabanı uyuşturuyor. "Erdoğan kini" muhalefetin tabanını uyuşturması için morfin olmuş.

Aynısını Kılıçdaroğlu da yapıyor. Kılıçdaroğlu öyle faaliyetler yapıyor ki CHP tabanı yuh diyor. Taban isyan etmeye geliyor artık. Tam o anda Kılıçdaroğlu Erdoğan'a ağır hakaretler edip tabanı morfinliyor. Taban da bir anda uyuşuveriyor. Ustaca uyutuyor.

CHP ve İP düzenli olarak tabanına eczanelerde ve torbacılarda satılmayan "Erdoğan kini" adlı uyuşturucudan vermeli. Hatta bazen aşırı kirli çamaşırlar dökülünce uyuşturucunun "dozunu" artırıyorlar. Dün Akşener'in yaptığı gibi. Tabana yüksek dozda uyuşturucu vermek zorundaydı.

İmamoğlu'nun Buldan-Akşener paylaşımı, Demirtaş'ın İP'e fırçası, her hafta patlayan FETÖ vakası, vekillerinin bağlantı ve yanlış faaliyetleri. Akşener tüm bunları örtmek için "Erdoğan kinini" kullanıyor. Hedefleri Erdoğan falan değil, direkt tabanları.

Aslında bunu çoğu parti yapar. Tabanı uyuşturmak için politik, kurnaz bir hamledir. Taban, "liderimiz rakip parti liderine ne laf koydu be" diye sevinirken amacın kendisini uyuşturmak olduğunun farkına bile varmaz. Kin tekrar diriltilip uyuşturularak dikkate yönlendiriliyor.

CHP yönetimi muhalefet olarak cidden kötü durumda. Taban şikayetçi. Normalde 10’a bölünmesi lazım. Kılıçdaroğlu, "Erdoğan kini" ile toplu tutuyor. CHP'de birleştirici güç Kılıçdaroğlu falan değil Erdoğan ve kini. Siyaset üretmiyorlar. Erdoğan kini üzerinden tabanı avutuyorlar.

Genel olarak Türkiye'ye doğru, milli iktidardan çok milli, tutarlı muhalefet lazımdır. Böylece doğru adımda iktidarı destekleyip hata ve eksiklerinde iktidarı engeller. İktidarların hatada ısrar etmesini daha da zorlaştırır. Muhalefet milli ve tutarlı olmazsa bunları yapamaz.

UYARI

DİKKAT!

CHP ve İP'ten FETÖ-ABD karşıtları tam tasfiye ediliyor. Oy almak için kullanılıp atıldılar. En dipten başa kadar Gladyo ve Soros kadrolandı. FETÖ'yü eleştiren atıldı. Parti hücrelerine kadar derin NATO tam yerleşti. Bu bir devlet planı değilse büyük bir tehlike. (Mustafa Güldağı)

Sağlıcakla kalın…