Kocaali Belediye Başkanlığı Fenişleri Müdürlüğü tarafından 2018 Yılı yatırım programı kapsamında Yalı Mahallesinde asfalt çalışmaları tamamlanmak üzere. Fenişleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Mahalle Muhtarlarımızla 2018 Yılı yatırım programını daha önce oluşturmuştuk. Bu program kapsamında Havaların ısınması ile birlikte, İlçe Merkezi ve Kırsal Mahallelerimizde çalışmalarımıza başladık” denildi.

Hizmet seferberliği
Çalışmalar hakkında mutluluğunu dile getiren Yalı Mahallesi Muhtarı Orhan Gülmez, “Belediyemiz 2017 ve 2018 yılları yatırım programını oluştururken bizlerle tek tek ilgilendi ve oluşturulan çalışma programında hepimiz mutabık kaldık.  Havaların ısınması ile mahallemizde yoğun bir çalışma başlatıldı. Alt yapı çalışmaları biten bölgelerde asfalt işlerimiz tamamladı. Çalışmaların en başından bu yana bizlerden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Ahmet Acar’ a ve ekiplerini mahallem ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.



“Amacımız, gelişen ve değişen bir Kocaali”

Çalışmaları değerlendiren Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar da, “İlçemiz Yalı Mahallesi sokaklarında, 25 Haziran’da başlattığımız asfalt sathi kaplama çalışmaları devam ediyor. Hafta başında sıradaki mahallemize geçiyoruz. Stabilize malzeme serimi işi 15 mahallemizde tamamlandı sayılır. Diğer mahallelerimiz için çalışmalar sürüyor. İhalesini yaptığımız 3 milyon liralık kırsal mahalleler ağırlıklı bitümlü sıcak asfalt serim işi, 20 Temmuz’da başlayacak.  Ayrıca, Büyükşehir Belediyemizin kırsal mahalle gurup yolları için, kapsamlı sıcak asfalt çalışması da temmuz ayı içinde başlayacak. Özetle; İnşallah 2018 Yılında Kocaali hizmete doyacak. Bizim amacımız çevresi ve çehresi değişen, insanların mutlu bir şekilde yaşadığı bir Kocaali inşa etmek” ifadelerini kullandı.