Kocaali Belediye Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Genel Toplamda 16 Mahallemizde soğuk asfalt için çalışmalarımız başlamıştır. İlk olarak Yalı Mahallesinde 600 metre uzunluğunda 3 adet sokakta çalışmalara başlanıldı” denildi.


Birlikte belediyecilik
Yapılan Çalışmalardan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Yalı Mahalle Muhtarı Orhan Gülmez de; “Belediyemiz yaptığımız istişareler ve toplantılar sonunda soğuk asfalt programımıza başladık. Yalı Mahallesinde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Acar ve ekibine Mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Çalışmalarımız ilçe genelinde devam ediyor”
Yol yapım çalışmalarını değerlendiren Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar; “2018 yılında oluşturduğumuz çalışma planı kapsamında Yalı Mahallemizde soğuk asfalt çalışmalarımıza başladık. İlçe genelinde 16 Mahallemizde çalışmalarımız büyük bir özveri ve itina ile devam ediyor. Kocaali Belediyesi olarak, 2018 yılı yatırım planı kapsamında ilçe merkezi ve kırsal mahallerimizi kapsayan üç milyonluk bir kaynak oluşturduk. Her zamanda dediğimiz gibi; “Halka Hizmet Hakka Hizmettir” düsturundan ayrılmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yalı Mahalleli Hemşehrilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.