Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Sağlık Sen Sakarya Şube Başkanı Abdullah Sönmez, Başkan Yardımcısı Veli Azkın ve Birim Sorumlusu Selçuk Çimen’i ağırladı. 
Sağlık Sen Sakarya Şube Başkanı Abdullah Sönmez, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzden Covid 19’la mücadele eden sağlık çalışanlarımızın, ilimizdeki tüm spor komplekslerinden istifade etmeleri konusunda destek istemiştik. İl Müdürümüz Arif Özsoy da bizleri kırmadı. Yüzme havuzu, cimnastik salonu, Yenikent Spor Salonu başta olmak üzere tüm tesislerin kapılarının sağlık çalışanlarının hizmetinde olduğunu söyledi. Bizler de Sakaryalı sağlıkçılar olarak, İl Müdürümüz Arif Özsoy’a teşekkür ediyoruz” dedi. 
Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ise, “Tüm tesislerimiz milletimizin, devletimizin hizmetindedir. Sağlık çalışanlarımız için daha önce kamp etkinliği düzenlemiş ve karantina sürecinde de yurtlarımızı sağlığın hizmetine vermiştik. Sağlıkçılarımız için, bütün tesislerimizin kapısını ardına kadar açmıştık. Vatandaşlarımızın sağlığı için, salgın sürecinde gecesini gündüzüne katan tüm sağlık çalışanlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.