Cumhur İttifakı’nın adayı olarak Serdivan’a yeniden aday gösterilen Başkan Alemdar’ı tebrik eden MBD Serdivan İlçe Başkanı Erkan Uzunboy; “Cumhur İttifakı'nın ülkemize hayırlı olmasını temenni ederim. Ülkemizin bekası noktasında birlikte hareket etme kararı bizleri mutlu etmiştir. Başkanımızın Serdivan’a özellikle de gençlerimize yönelik hizmetleri bize ayrı bir güç katıyor. Bu hizmetlerin inşallah bundan sonra da artarak devam edeceğine inanıyoruz” dedi.

Başkan Alemdar, Milli Birlik ve Düşünce Derneği’nin ardından Türkiye Gençlik Vakfı Serdivan yönetimini ağırladı. TÜGVA Serdivan İlçe Temsilcisi Cemal Akyüz, ziyarette Başkan Alemdar’ın adaylığından duydukları memnuniyeti dile getirerek başarılar diledi.

"Gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz"

Sivil toplum kuruluşlarının yüklendikleri misyonun önemine değinen Başkan Alemdar; “Nüfusunun büyük çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu bir ilçeye hizmet ediyoruz. Bu sebeple Serdivan’da faaliyet gösteren STK’larımıza da büyük sorumluluklar düşüyor. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin milli bir bilinçle teşkilatlanmış olmaları gurur verici. İnşallah milletimizin teveccühü ile yeni dönemde Serdivanımızda güzel hizmetleri hayata geçirmeye devam etmek istiyoruz. Bugün bizlere misafir olan STK’larımıza ve kıymetli yöneticilerine de nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.