Sakarya Sosyal Güvenlik kurumunda düzenlenen devir teslim töreninde İl Müdürü Erhan Çavuş, Nurten Canbasoğlu'na Sakarya'daki çalışmaları ve hizmetleri için teşekkür etti. Çavuş; “Müdürümüz Nurten hanım Sakarya'daki görevini başarı ile 5 yıldır sürdürmüştür kendisine teşekkür ediyoruz. Bizler devlet memuruyuz. Devletimizin, bakanlığımızın uygun gördüğü her yerde göreve hazırız. Bugün bayrağı teslim alıp vakit kaybetmeden Sakaryalı vatandaşlarımıza en iyi şekilde nasıl hizmet verebiliriz anlayışı ile göreve kaldığımız yerden ivedi olarak devam edeceğiz” dedi.
 
Sakarya İl müdürü  Erhan Çavuş'un nazik davranışından çok duygulandığını belirten Canbasoğlu; “Sakarya benim çok severek çalıştığım bir il oldu. Erhan Müdürümüzünde devraldığı bu bayrağı, çalışmalarıyla çok daha yükseklere taşıyacağından eminim" dedi.

Sakarya Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Erhan Çavuş Kimdir?
Erhan Çavuş, 1972 yılı Düzce doğumlu olup eğitimini yine Düzce'de tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi  İşletme Bölümünden mezun oldu. Düzce Üniversitesi‘nde 'Toplam Kalite Yönetimi' alanında Yüksek Lisansını tamamlayarak 'Kamuda Performans Yönetimi' alanında tez çalışmaları yaptı. Düzce Üniversitesi Meslek Yüksek Okulunda İşletme, Muhasebe ve Sosyal Güvenlik Bölümlerinde  İş Hukuku, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku, İşyerlerinde Sosyal Güvenlik Uygulamaları, E-Devlet ve SGK, Sözleşme Hukuku alanlarında dersler verdi. İş hayatına 1997 yılında Bolu SSK İl Müdürlüğü'nde memur olarak başladı ve memuriyete Düzce SSK İl Müdürlüğü’nde devam etti. İstanbul Hukuk İşleri Sigorta Müdürlüğü'nde İnsan Kaynakları Şefliği görevini yürütürken, Düzce SGK İl Müdürlüğüne Sigorta Primleri Takip ve Tahsilat Servisine şef olarak atandı. Akçakoca Sosyal Güvenlik Merkezi Müdür vekili ve Düzce SGK İl Müdür yardımcısı olarak çalışmalarını sürdürdü. 2014 yılında Bolu Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü olarak atanan Erhan Çavuş, 2 yıl sonra Bolu'daki başarılı çalışmalarının ardından bakanlık tarafında Sakarya İl Müdürlüğüne getirildi. Çavuş evli ve iki çocuk babasıdır.