Komite üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen son toplantının ana gündemini Sakarya’nın internet altyapı yatırımları oluşturdu. Toplantıya misafir olarak katılan Sakarya Türk Telekom yetkilileri internet altyapılarının mevcut kapasiteleri, yeni yatırımlar ile özellikle iş dünyası ve KOBİ’lere yönelik hizmetler hakkında bilgiler vererek sunum gerçekleştirdiler.

Sakarya gelişiyor
Konuyla ilgili açıklamada bulunan 31. Meslek Komitesi Üyeliği ile SATSO Meclis Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüten Necmettin Kırık;
“Sakarya her geçen gün sanayi ve üretim anlamında ciddi atılımlar, yatırımlar gerçekleştirilen bir şehir. Böyle cazibe merkezi haline gelen bir bölge fiber altyapının kalitesinin de iyi olması gerekiyor. Türk Telekom yetkililerinin de katılımıyla gerçekleştirdiğimiz toplantımızda verilen bilgiler neticesinde şehrimize son yıllarda ciddi yatırımların yapıldığını, Sakarya’nın çok gerilerde olmadığını ancak potansiyelinin de altında olduğunu görüyoruz. 31. Meslek Komitesi olarak bu önemli konunun takipçisi olmayı sürdüreceğiz. Bu konuda mevcut yatırımlara yönelik bir rapor çalışması başlatıldı. Türk Telekom ile işbirliğimizi geliştirip Sakarya’nın altyapı konusundaki konumunun ileri taşınmasını hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ulaşılabilir ve hızlı olması 
Komiteden Meclis Üyesi Behlül Bayrak ise,
“Aylık olağan toplantımızda Türk Telekom yetkilileri ile bir araya gelmek bizleri oldukça memnun etmiştir. Türk Telekom’un özellikle iş dünyasına yönelik altyapı ve ihtiyaca uygun teknolojiyi destekleyen birçok hizmeti mevcut. Sakaryalı vatandaşlarımızın da evlerinden hızlı internete ulaşmaları için yatırımları da devam ediyor. 31. Meslek Komitesi olarak günümüzde artık en önemli konuların başında gelen internetin şehrimizde daha ulaşılabilir ve hızlı olması adına işbirliği içerisinde takibini sürdürerek Odamız üyelerinin ihtiyaçlarına yönelik hizmetler konusunda da bilgilendirici çalışmalar gerçekleştireceğiz” diye konuştu.