Toplamda 11'nci, üst üste ise 4'ncü kez Play-Off oynayacak olan yeşil-siyahlı temsilcimiz, bugün Play-Off çeyrek final ilk maçında Vanspor FK ile karşı karşıya gelecek. Saat 16.00’da oynanacak olan müsabakada kendisine yarayacak skoru elde etmek isteyen ekibimizde tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor.

Hedef 5. şampiyonluk
En son 2017 Olimpiyat Stadı'nda oynanan 3. Lig Play-Off finalinde Diyarbekirspor'u 2-1 eleyerek şampiyon olan ve 2.Lig'e yükselen ekibimiz, 4 yıldır üst üste Play-Off’lara katılsa da şampiyonluk yaşayamamıştı. Bu kez şeytanın bacağını kırmak isteyen yeşil-siyahlı temsilcimiz, Play-Off’lardaki 5’nci şampiyonluğunu almayı hedefliyor. Ekibimizde futbolcusundan teknik heyetine kadar herkes Vanspor maçına hazırken, şehre iyi bir sonuçla dönüleceğine inanılıyor.

Stat: Van Atatürk Stadı
Hakemler: Hakan Ceylan, Samet Çavuş, Ogün Kamacı
Vanspor: Aydın Bağ, Barış Gök, Şiyar Kepir, Yakup Demir, Üzeyir Ergün, Abdulkadir Özdemir (Dk.80 Mahmut Emir), Sedat Komi, Oktay Aydin, Burhan Arman (Dk.61 Utku Şen), Sedat Cengiz (Dk.61 Ali Say), Ömer Yıldız (Dk.90+1 Emre Özkan)
Teknik Direktör: Serhat Gülpınar


Sakaryaspor: Oğuz Çalışkan, Canberk, Ümit Yasin, Burak Öksüz, Hakan Aslantaş, Azad Filiz, Çağrı Ortayaka (Dk.74 Hasan Bilal), Nuri Fatih (Dk.60 Caner Koca), Muhammet Reis (Dk.90+3 Oğuzhan Kayar), Ali Özgün (Dk.74 Abdulaziz Solmaz), Berk İsmail (Dk.90+3 Mehmet Boztepe)
Teknik Direktör: Serdar Bozkurt
Sarı Kartlar: Çağrı Ortakaya, Nuri Fatih, Hakan Aslantaş (Sakaryaspor)
Goller: Dk.47 Ali Özgün, Dk.83 Berk İsmail (Sakaryaspor)
Kırmızı Kartlar: Dk.84 Selim Kayacı (Vanspor)