Etkinliğini düzenlenmesinde öncülük sağlayan Cihan Kocayıldız ve Atalay Ak, Sakarya’da sosyal medya üzerinden bir grup kurduklarını belirterek, "Grubumuza çok sayıda katılım oldu, biz de bir araya geldik. İlimizde çok sayıda Honda sever ve modifiye tutkunu arkadaşımız var. Bu arkadaşlarla bir araya gelerek kaynaşmak ve yeni arkadaşlıklar kurmayı amaçladık" dediler.

Grup adına açıklama yapan Cihan Kocayıldız ise, "İlçemizde bu şekilde bir organizasyona ev sahipliği yaptığımız için oldukça mutluyuz. Çay bahçesinin kapılarını bizlere açan, Belediye tesislerinde bizleri misafir eden Ferizli Belediye Başkanımız Sn. Ahmet Soğuk’a da buradan teşekkür ediyoruz.  Bizler trafik kurallarının dışarısına çıkmadan kendi hayal gücümüzü araçlarımıza yansıtıyoruz” dedi.

"Bu bir spor"

Amaçlarının, gençleri kahvehane köşelerinden çıkarıp bu tür seyir zevki yüksek olan etkinliklere katılmalarını sağlamak olduğunu ifade eden Kocayıldız, "Ayrıca gençlerimizi uyuşturucu ve alkolden uzak tutmak istiyoruz. Bundan böyle gösterileri düzenli olarak yapmayı planlıyoruz. Bizce bu bir spordur" diye konuştu.