MHP Grup Başkan Vekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül ile Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Taşkısığı'nda havai fişeklerin imhası sırasında meydana gelen patlamada yaralanan Hendek Belediyesi personelini evinde ziyaret etti.
Hendek ilçesinde havai fişek fabrikasının patlaması sonrasında zarar görmeyen patlayıcılar Adapazarı Taşkısığı mevkiinde kontrollü bir şekilde imha edilirken bir patlama daha yaşanmış, 3 askerin şehit olmuştu. Aynı patlamada, yaralanan ve bacaklarını kaybeden Hendek Belediyesi personeli Fatih Üretmen’i ziyaret eden MHP Milletvekili Levent Bülbül ile Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Üretmen'in sağlık durumu hakkında bilgi aldı.


MHP Grup Başkan Vekili Muhammed Levent Bülbül, “4 ay önce havai fişek imhası sırasında meydana gelen patlamada ağır yaralanan ve çok şükür hayata tutunan Hendek Belediyesi personeli Fatih Üretmen kardeşimizi evinde ziyaret ettik. Kendisini yalnız hissetmiyor, morali hayli yüksek. Bizler de, belediyemiz de her zaman yanındayız. Fatih kardeşimize uzun, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyoruz. Bu vesilesiyle yaşanan patlamalarda hayatlarını kaybeden işçi kardeşlerimiz ile şehit düşen patlayıcı uzmanı jandarma personelimize bir kez daha Allah'tan rahmet, ailelerine de başsağlığı diliyorum” diye konuştu.