SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı D r.Necmi Odyakmaz kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye Cumhuriyeti’nin köklü ve temel kurumlarından biri olan Türk Polis Teşkilatı’mızın 174. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, mesai mefhumu gözetmeden, ülkemizin menfaatleri, devletimizin bekası, birlik ve beraberliğimizin devamı için en üst noktada mesai harcayan, 24 saat esasına göre görevi başında bulunan ve bu anlamda asayişi bozan unsurlarla fedakarca  mücadele eden,  vatandaşımızın huzurunu, can ve mal güvenliğini sağlayan, Polisimizin, 10 Nisan Polis Günü’nü de tebrik ediyoruz.

Üstün bir vazife anlayışıyla hizmet veren emniyet teşkilatımız, aziz milletimizin barış ve emniyet içinde yaşaması için gösterdiği fedakarlık ve kahramanlıkla, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bizleri gururlandırmaya devam edecektir.

Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimize Allah'tan rahmet niyaz eder, gazilerimize şükranlarımızı sunar, tüm emniyet mensubu çalışanlarına da sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.”