Muhtarların dilek ve taleplerini dinleyen Başkan Ekrem Yüce, şehrimiz ve ilçemiz için en hayırlı hizmetleri vatandaşlarımızla buluşturmaya çalıştıklarını söyledi. Serdivan Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Can ise yapılan hizmetlerden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek Serdivanlı muhtarlar adına teşekkür etti.

"Muhtarlarımızla diyalog halindeyiz"
Nazik ziyaretlerinden dolayı Dernek Başkanı Can ile muhtarlara teşekkür eden Başkan Ekrem Yüce,
“Biz vatandaşımıza, milletimize ve devletimize hizmet için gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmaları sürdürürken yerel yönetimlerin en önemli unsurları olan muhtarlarımızla iş birliği halinde çalışıyor, en hayırlı hizmetlerimizi vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Muhtarlarımızla sürekli diyalog halindeyiz. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri muhtarlarımızdan dinliyor ve en hızlı şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Bu iş birliğiyle daha nice güzel hizmetleri şehrimizle buluşturacak ve yarınlara güçlü bir şekilde taşıyacağız” dedi.

"Önceliğimiz gelişme ivmesinin sürdürülmesi"
Muhtarların dilek ve taleplerini dinledikten sonra Serdivan’da hayata geçirilen projeler hakkında son bilgileri paylaşan Başkan Yüce,
“Her geçen gün gelişen ve büyüyen Serdivan şehrimizin önemli noktalarından birisi haline gelmiş durumdadır. Bu gelişme ivmesinin sürmesi, var olan potansiyellerin değerlendirilmesi en büyük önceliklerimizdendir. Bu kapsamda ilçemiz sınırları içinde kalan ve şehrimizin en yoğun kullanılan giriş noktası konumunda olan 32 Evler Beşköprü Caddesi’nde hummalı bir çalışma gerçekleştirdik. Caddemizin altyapısı ve üstyapısını tamamen yeniledik. Caddemiz asfalt ile ilgili son dokunuşlar yapıldıktan sonra çizgi çalışmaları ile tamamlanacak. Yenikent bölgesinden Serdivan ulaşımlarına yeni bir alternatif olan köprü geçişli yol projesini tamamlamıştık. Bu sayede Yazlık Kavşağı’nda zaman zaman yaşanan trafik yoğunluğunun önüne geçtik. Proje kapsamında Hasır Sokak ile Süleyman Binek Caddesi’nin altyapısı ve üstyapısını da yeniledik. Hem şehrimiz hem de ilçemiz için önemli hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.