SEDAŞ Sakarya eğitim salonunda gerçekleşen toplantıda; SEDAŞ Dağıtım Direktörü Dr. Ersan Şentürk, SEDAŞ Şebeke Yapım Müdürü Gökhan Öztürk, SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan, SEDAŞ Sakarya İl Yöneticisi İbrahim Açıkalın ve SEDAŞ Ferizli-Karasu-Kaynarca ve Söğütlü Şebeke Operasyon Bölge Sorumlusu Can Ilgaz ile yaklaşık 30 mahalle ve köy muhtarı bir araya geldi. SEDAŞ’ın elektrik dağıtım faaliyetlerinin ve  elektrik şebekesi ile ilgili olan talep ve önerilerin  dinlendiği, çözüm alternatiflerinin  üretildiği toplantı, etkin bir iletişim atmosferi içinde tamamlandı.



“Muhtarlar SEDAŞ’ın en önemli paydaşları içinde yer almaktadır”
Toplantının açılış konuşmasını yapan SEDAŞ Dağıtım Direktörü Dr. Ersan Şentürk, elektrik altyapısı, şebeke yatırım ve bakım onarım çalışmaları ile aydınlatma tesisleri hakkında Söğütlü ve Ferizli muhtarlarına detaylı bilgiler aktardı. Dr. Şentürk, “2017 yılına girdiğimiz günlerde ekiplerimiz gece gündüz demeden kesintisiz enerji vermek için kara ve soğuğa rağmen mücadele ederek başarılı bir kar mesaisi dönemi geçirmiştir. SEDAŞ’ın en önemli paydaşı olan sizlerin de desteği ile saha çalışmalarımızı omuz omuza gönül gönüle hep birlikte yürüttük. Bu bağlamda SEDAŞ ekiplerimize sürekli destek veren siz muhtarlarımıza bizler de bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.


 
Dr. Şentürk, tesis yatırım çalışmaları, şebeke bakım onarım ve aydınlatma konularında her zaman kendisine ulaşılabileceğini belirtirken, “Siz değerli paydaşlarımız ile doğru olanı, ülkemiz koşullarında verebileceğimiz hizmetin en iyisini vermek için çalışmalarımızı sürdürdüğümüzü paylaşmak, yatırımlarımızı yaparken, önceliklerimizi belirlerken, yerel yönetimlerin görüşlerini aldığımızı, Enerji Bakanlığı, TEDAŞ ile işbirliği yaptığımızı bilmenizi isteriz” diye konuştu.
Dr. Şentürk, SEDAŞ özelinde Dağıtım Şirketlerinin yatırım süreçlerini nasıl sürdürdüklerini de anlattı. Dr. Şentürk aydınlatma ve tarımsal sulamanın SEDAŞ’ın önemli ve öncelikli konuları içinde yer aldığını da sözlerine eklerken, Muhtar talepleri sırasında aynı anda ekibine gerekli talimatları da vererek Muhtarların taleplerinin incelenmesini istedi.
 
Toplantı sonrası hatıra fotoğrafı çektiren Söğütlü ve Ferizli muhtarları, SEDAŞ yöneticilerine gösterilen ilgiye teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.