Tek liste ile yapılan genel kurul seçiminde SAMİKOP yönetim kuruluna; Lütfü Sunman (Sunman Malzemecilik), Mahmut Canbaz (Birlik Mobilya), Mustafa Okuyan (Okuyan Masa),  Naci Üccan (Üccan Mobilya Dekorasyon),  Ahmet Balcı (Balcı Kereste)

Denetim Kurulu’na ise; Mustafa Demir ( Demir Kardeşler Mobilya),  Ayhan Akdağ (Paşa Mobilya), seçildi.

Daha sonra teşekkür konuşması yapan yönetim kurulu başkanı Lütfü Sunman, bölgenin mobilya imalatı açısından önemli bir yer olacağını, sektörün geleceğinde istihdamı, imalatı ve ihracatı ile ekonomimize katkı sağlayacağını, ayrıca ilerde Kaynarca’nın mobilya imalatçıları için bir merkez olacağını söyledi.

Sunman açıklamasının devamında, “Şu an da mobilya sanayi sitesi için 55 hisse kalmış olup yoğun bir talep var. Proje hazırlama aşamasında hepsinin dolacağını talep edileceğini düşünüyoruz.   Ocak 2019’da SAMİKOP Mobilya İmalat sanayi Sitesi inşaatına başlanması planlanıyor. Kaynarca’da yapılması planlanan İhtisas Mobilya Organize Sanayi ile bölgenin mobilya imalatı ile önemli bir yer olacağını, orada imalat olacağını, istihdam olacağını, ihracat olacağını ayrıca sadece bölgeye değil, bölge dışına da hizmet verecek tesislerin olmasını planlıyoruz.  Ayrıca kooperatif içi sosyal tesislerin de olacağı projemizin, 2020 yılının sonunda bitirilmesine yönelik çalışmalarımız devam ediyor” dedi

Konuşmaların ardından genel kurulda kooperatifin işleyişine ve ileri dönemlerine yönelik çeşitli konular görüşülerek karara bağlandı.