Yaklaşık 25 bin metrekare alan üzerinde başlatılan çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını açıklayan Başkan Toçoğlu, “Ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bölgede başlattığımız altyapı çalışmaları tamamlandı. Rekreasyon alanında gerekli çevre çalışmalarımız da devam ediyor. İnşallah kuzey sahilleri için projelendirdiğimiz bu dev projede çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayacağız” diye konuştu.

Sahillere Mavi Bayrak

Başkan Toçoğlu açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi; “Yaklaşık 5 Milyon TL’lik yatırımla hayata geçireceğimiz rekreasyon alanında kafeterya, yürüyüş yolları, plaj futbol ve voleybol sahaları, dinlenme alanları, oyun grupları, amfi tiyatro, seyir terası ile duş alma alanları bulunacak. Bölgedeki çalışmalarımızın tamamlanmasıyla Karasu daha modern bir sahile kavuşacak. Ayrıca şehrimiz turizm potansiyeline de önemli bir ivme kazandıracak projemizin ardından kuzey sahillerinde mavi bayrak dalgalanacak.”

“Kuzeyin geleceği daha güçlü”

“Sahillerde başlattığımız dönüşüm çalışmalarıyla kuzey bölgemizin geleceğini de çok daha güçlü kılacağız. İnsan odaklı çalışmalarımız artarak devam edecek. Sahillerimiz hemşerilerimizin güvenle yararlanabilecekleri bölgeler olmalarının yanında; etkinlikler ve sosyal alanlarıyla örnek birer yaşam alanına dönüşecek. İnşallah Karasu sahilinde başlattığımız çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayacak; yeni yaşam alanını Sakarya’nın hizmetine sunacağız.”