Meslek Komite Başkanları istişare toplantısında komitelerin çalışmaları, faaliyetlerinde gelinen süreçler, sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin değerlendirmeler yapıldı.
Toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ ve Meclis Başkanı Kuriş ile 34 Meslek Komitesi Temsilcisinin yanı sıra Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yüksel Avşar ile Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Doğan Çatalbaş da bulundu.


İstişare toplantısının açılış konuşmasını gerçekleştiren Meclis Başkanı Talip Kuriş, “Komitelerimiz sektörlerin en önemli temsilcileri konumunda. Meslek Komitelerimizin Odamız bünyesinde gerçekleştirdiği gönüllü çalışmalar ile birçok sektörün sorunları çözülüyor, daha iyi işlemeleri ve şehir-ülke-dünya ekonomisine daha da fazla katkı vermeleri sağlanıyor. Bu toplantı ile görüşleri, çalışmaları, talepleri bizler için çok önemli olan meslek komitelerimize ve odamıza yönelik fayda sağlanacağını umuyorum” dedi. Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ da konuşmasına son zamanlarda yaşanan doğal afetler ile Covid salgınına karşı aşılanmanın önemine değindi. 
Ardından 34 meslek komitesi başkan ve temsilcisi sırasıyla söz alarak gündem, sektör, ekonomi, üretim gibi birçok konuda görüş ve önerilerini sundular.