Sapanca Kırkpınar’da geçtiğimiz hafta yaşanan olayda, boş bir arazide çöp poşetine konularak gömülmüş vaziyette bir kadın ile bir erkek cesedi bulunmuştu. Yapılan incelemelerde, parçalara ayrılmış cesetlerin başlarının bulunmadığı belirlenmişti. Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Bürosu dedektifleri yaptıkları incelemeler sonrasında, kadında göğüs silikonu, erkeğin kolunda ise ejderha dövmesi bulunduğunu tespit etmişti. Bu ip uçlarından yola çıkan ve titiz bir çalışma yürüten ekipler, öldürülenlerin kimliklerini kısa sürede tespit etmeyi başardı.

Her ikisi de yabancı uyruklu ve karı-koca oldukları belirlenen maktüllerden kadının 40 yaşındaki A.S, erkeğin ise 39 yaşındaki M.Z olduğu ve emlak işiyle uğraştıkları belirlenirken, vahşice öldürülen karı-kocanın kesilen başları ise halen bulunamadı.

Öte yandan olayla ilgili olarak bugün A.M. isimli yabancı uyruklu bir kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyet ekiplerince olay ile ilgili başka şüphelilerin de bulunduğunun tespit edildiği ve araştırmaların aralıksız sürdüğü öğrenildi. / MedyaDetay.com