Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, bir taraftan sıcak asfalt serim, kuru beton yol yapım, asfalt yama ve asfalt öncesi zemin iyileştirme çalışmalarını titizlikle sürdürürken diğer taraftan da Sakarya Büyükşehir Belediyesiyle birlikte sıra asfalt serim işlemine başladı. Bu kapsamdaki hizmetler Küçük Sanayi Sitesi bölgesinde hızla devam ediyor.

Sıra asfalt çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu sözlerinde şu ifadelere yer verdi; “Yaz dönemi için Karasu geneli çalışmalarımızın en yoğun aralığındayız. Sakarya Büyükşehir Belediyemiz önderliğinde Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Küçük Sanayi Sitesi bölgesinde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürmektedir. En işlek bölgelerden başlamak kaydıyla belirlenen program içerisinde ihtiyaç duyulan bölgelere asfaltlama hizmetlerimize devam edeceğiz. Bir taraftan sıra asfalt çalışmalarımızı, bir taraftan asfalt yama çalışmalarımızı, bir taraftan kuru beton yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarımızı sürdürürken diğer taraftan da kilitli parke çalışmalarımızla Temizlik ve Park Bahçe hizmetlerimize devam ediyoruz” dedi.

“Sıkıntılar büyük oranda çözülecek”

Başkan İspiroğlu; “Bugün Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Çatalbaş ve Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu ile Sanayi Sitemizde yapılan hizmetleri inceleyerek gurup yollarımızda hayata geçirilecek projeleri değerlendirdik.  Sorumluluk alanımıza giren bölgelerde de vatandaşlarımızı tozlu ve bozuk yollardan kurtarmak için ekiplerimizle gece gündüz çalışacağımızı özellikle belirtiyorum. En kısa zamanda ilçemizi modern bir görüntüye ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

Çatalbaş’tan teşekkür

Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Çatalbaş ise; “Karasu Belediye Başkanımız Sayın Mehmet İspiroğlu her gün sanayi sitemizde ki çalışmaları yerinde takip ediyor. Kendisi, Sanayi bölgemizin asfaltlanma öncesinde altyapı hazırlıklarında titiz ve özverili bir çalışmayı hayata koydu. Şahsım ve Sanayi esnafımız adına başta Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na ve Karasu Belediye Başkanımız Sayın Mehmet İspiroğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.