Kereste ticareti yapmak amacıyla sürekli yurt dışına çıkan iş damı Naci Şahin (43) gittiği Demokratik Kongo Cumhuriyetinde sineğin taşıdığı virüs yüzünden rahatsızlandı. Hastanede tedavi altına alınan Şahin durumunun düzeldiği belirtilerek taburcu edildi. Bir süre sonra tekrar rahatsızlanan Şahin tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti. Şahin’in sinek ısırığı sebebiyle hayatını kaybettiği iddia edilmişti ancak gönderilen raporda ölüm sebebinin kalp krizi olduğu belirtildi.

Hayatını kaybeden iş adamı Naci Şahin’in İstanbul’da yaşayan eşi Sibel Şahin (38) ve kızı Elif (9) ile oğlu Deniz (18) ve Ferizli ilçesinde yaşayan akrabaları son olarak 1 sene önce gördükleri Naci Şahin’in ölüm haberini Şahin’in Kongo’da yanında bulunan arkadaşından aldı.

Yaklaşık 1 yıldır yurt dışında olan ve uzun süredir ailesiyle görüşemeyen Naci Şahin’in cenazesi özel bir tabuta konularak Türk Hava Yolları uçağıyla Türkiye’ye getirildi. Akrabaları tarafından İstanbul’dan alınarak baba ocağı olan Ferizli ilçesine getirilen Naci Şahin’in cenazesi baba evinin bahçesinde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Ferizli Merkez Mezarlığına defnedildi. Cenazede Şahin’in yakınları ve akrabaları gözyaşlarını tutamadı.

İş adamı Naci Şahin’in Kongo’da sinek tarafından ısırıldıktan sonra kaptığı virüs yüzünden öldüğü iddia edilirken cenaze ile birlikte gelen raporda ölüm sebebinin kalp krizi yazması akılları karıştırdı. Şahin’in akrabası olan Samet Zurnacı, “Ölüm haberini yanında giden arkadaşından ben aldım. Ailece şaşkınlık içerisindeyiz. Sinek ısırdığı için gördüğü sıtma tedavisi sona erdikten 3 gün sonra fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı ve daha sonra hayatını kaybettiğini biliyoruz ancak oradan gelen raporda ölüm sebebinin kalp krizi olduğu ve sıtma tedavisiyle alakalı olmadığı yazılı” ifadelerini kullandı./ İHA