Iraklı bir ailenin üç çocuğundan biri olan Yasser Radhwan Hamid Alghafoor, Adapazarı çarşı merkezinde içinde altın, para, kimlik kartı ve kredi kartlarının olduğu bir çanta buldu. Küçük çocuk durumu öğretmenlerine bildirirken, onlar da Budaklar Jandarmasına haber verdi.
Iraklı çocuğun öğrenim gördüğü Şehit Fatih Kemal Yarar Ortaokulunu ziyaret eden Budaklar Jandarma Karakol Komutanı J. Asb.Kd.Bçvş. Soner Sarıkaya ve Asayiş Tim Komutanı J. Asb. Çvş. Pelin Sever, içi kıymetli eşyalarla dolu çantayı teslim aldı. 
Komutanlar,  Okul Müdürü Selahattin Topcu’dan, Yasser Radhwan Hamid Alghafoor ve ailesi hakkında bilgi alırken, aileye ihtiyaçları doğrultusunda yardım etme ve öğrencinin eğitim-öğretim sürecinin maddi ve manevi olarak takipçisi olma sözünü verdiler. 

Gururumuzsunuz!
Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, öğrencinin gösterdiği davranışın büyük bir erdem olduğunu, ailesinden ve öğretmenlerinden aldığı eğitimin hakkını en güzel şekliyle verdiğini belirtti.  
Bakırtaş, Yasser Radhwan Hamid Alghafoor’a, “Seninle gurur duyuyorum. Şehit Fatih Kemal Yarar Ortaokulu idari kadrosuna ve öğretmenlerine, öğrencinin duyarlılığına sessiz kalmayan, daha iyi bir gelecek adına çıkılan yolda eğitim seferberliğine verdiği destekle alkışlatan Budaklar Jandarma Karakolu’na, öğrencimize, ailesine teşekkür ediyorum” dedi.