AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak’ın da yer aldığı programda mahalle sakinleri ile buluşan Başkan Toçoğlu’na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Toçoğlu, seçimlerde yüzde 90’lık oy oranı ile AK Parti’ye destek veren Taşkısığı sakinlerine şükranlarını iletti.

“Güvene layık olacağız”

1 Kasım’da demokrasi bayramı yaşadıklarını belirten Başkan Toçoğlu, “Ülkemizin gerçekten çok daraldığı bir dönemde feraset örneği göstererek AK Parti’ye sahip çıktınız. Partimize Sakarya’da ve Türkiye’de yeniden kaldığımız yerden devam etme imkânı sağladınız. Bundan sonra biz de sizlerin bu desteği ve güvenine layık olmak için gece gündüz çalışacağız. İnşallah hemşerilerimizi mahcup etmeyeceğiz. Kadınlarımıza, gençlerimize özellikle teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Taşkısığı’ndan yüzde 90’lık destek”

Taşkısığı’nın her zaman AK Parti’ye sahip çıktığını da hatırlatan Toçoğlu, “Seçim propagandası süresince ahlaki çerçeve içerisinde çalıştık. Hiç kimseye mesnetsiz ithamlarda bulunmadık. Biz hemşerilerimize ne yapacaksak onları anlattık. Bazıları AK Parti’nin aleyhinde söylemlerin içerisine girdiler. Ancak her zamanki gibi arkamızdan nal toplamaya devam ediyorlar. Şimdi bize düşen daha fazla konsantre olup yola devam etmektir. Her zaman bize sahip çıkıyorsunuz. Desteğiniz sürdükçe daha güzel günler göreceğiz. Bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere de şükranlarımı sunuyorum” dedi. Başkan Toçoğlu konuşmasının ardından mahalle gençleri ile birlikte halaya katıldı; vatandaşlardan gelen fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmedi.