Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ramazan Bayramı dolayısıyla değerlendirmelerde bulundu. Dayanışma ve paylaşmanın, zorluklara karşı birlikteliğin öneminin bir kez daha idrak edildiği Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü yaşadıklarını ifade eden Başkan Yüce, bayrama ulaşmanın sevinç ve huzurunu yaşadıklarını belirtti.

Ramazan’ın manevi iklimi

Başkan Ekrem Yüce mesajında şu ifadelere yer verdi: “Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını dolayısıyla ülkemizin tamamında olduğu gibi şehrimizde de geçmiş yıllardan farklı bir Ramazan yaşadık. Ramazan’da iftar ve sahur sofralarında buluşamasak da, teravih namazlarında birlikte saf tutamasak da çok şükür evlerimizde Ramazan’ın manevi iklimini yaşadık. Rabbim’den nice Ramazanlara erişebilmeyi niyaz ediyorum.”

Hayırlı bayramlar

Ramazan Bayramı’nın tüm İslam âlemine ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eden Başkan Ekrem Yüce, “Bu bayram gerçekten buluşamasak bile, heyecanda, huzurda, hayırda buluşalım. Tatlı bir telaşta, kalplerimizi kaplayan sevgide, bitmeyen umudumuzda buluşalım. Ramazan Bayramınız mübarek olsun, Rabbim nice bayramlarda birlikte olabilmeyi nasip etsin” diye konuştu.