Erenler Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Ahmet Hamdi Nayir’in yanı sıra Garnizon Komutan Vekili P. Alb. Salih Üstündağ, Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Cengiz Yiğit, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç ve şube müdürleri katıldı.

Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Vali Ahmet Hamdi Nayir, şehirdeki huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi, bu konuda kurum ile kuruluşlar arasındaki koordinasyonun sağlanması için gerçekleştirilen genel asayiş toplantısının her ay farklı bir ilçede yapılacağını belirterek, bu hafta Erenler ilçesi özelinde genel durumu değerlendireceklerini ifade etti.

Erenler Kaymakamı Salih Karabulut’un ilçedeki genel durum hakkında bir brifing verdiği toplantıda özellikle kentsel dönüşüm ve genel asayiş konuları ele alınırken, diğer ilçelerdeki çalışmalar da görüşüldü.

Toplantının sonunda 2020 yılının ülkemize, ilimize ve ilçemize hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Ahmet Hamdi Nayir, herkese görevlerinde başarılar diledi.