Serdivan ilçesinde faaliyet gösteren bakkal esnafına ziyaretlerini sürdüren Oda Başkanı Ahmet Akdardağan, sorunları ve talepleri dinlemeye devam ediyor. Esnafları ziyaretinde kendisine iletilen sorunları dile getirmeye ve çözüm arayışı için çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Akdardağan, “Odamız üyesi esnaf arkadaşlarımız ile sıklıkla bir araya geliyor, dertlerini dinliyor ve çözüm üretmek için çalışıyoruz. Serdivan ilçemizde bulunan esnaflarımızı ziyaretlerimizde genç kardeşlerimizin özverili çalışmalarına şahit oluyoruz. Genç esnaflarımızın destekçisi olmaya ve yanlarında durmaya devam edeceğiz” dedi. 

Başkan Akdardağan, “Pandemi sürecinde kısıtlı çalışmalar ve gelirinin azalması nedeniyle zor günler geçiren esnafımız destek beklemektedir. Esnafımıziçin en büyük tehdit, her geçen gün durmadan sokak aralarında açılan zincir marketlerin çoğalmasıdır. Bu konuda defalarca dile getirdiğimiz gibi yasal düzenlemelerin geciktirilmeden yapılmasını bekliyoruz. Ayrıca esnaflarımızın ayakta kalması için alışverişlerin zincir marketlerden değil, sokağındaki esnafından yapılması çağrımızı yineliyoruz. Şehir olarak alışverişleri zincir marketlerden ve internet üzerinden değil mahallemizdeki esnaftan yaparak sahip çıkmalıyız” diye konuştu.

Bakkallardan yapılacak her alışverişin esnafa destek ve şehir ekonomisine katkı olacağına dikkat çeken Başkan Akdardağan, “Esnafımızın zor durumda olduğunu görerek düşüncelerini dile getiren ve çağrıda bulunan MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar ve CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş’e duyarlılığı için şahsım ve esnafım adına teşekkür ediyorum. Aynı duyarlığı diğer siyasilerimizden, şehrimiz yöneticilerinden ve sivil toplum kuruluşlarından da beklemekteyiz. Geçirdiği zor günleri unutmayacak olan esnafımız, yanında olanları da unutmayacaktır” dedi.