Edinilen bilgiye göre, Geyve ilçesinde Hırka Mahallesi mevkiinde yol kenarında hareketsiz şekilde bir kişinin yattığını gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde şahsın hayatını kaybettiği kaybettiği belirlendi. 

Cesedin 35 yaşındaki Eyüp Gökçe isimli kişiye ait olduğu ve başından vurulduğu tespit edildi. Gökçe'nin cansız bedeni, Geyve Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan ilk incelemelerde sonrasında Eyüp Gökçe'nin başından vurularak öldürüldükten sonra otomobilden atıldığı ihtimali üzerinde duruluyor.

Barışmak için gittiği eşinin evinde intihar etti
Eyüp Gökçe'nin ölümüyle ilgili soruşturma sürerken, dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı. Eyüp Gökçe'nin bir çocuğunun annesi olan ve bir süredir ayrı yaşadığı Sevim Gökçe'nin 12 Ocak 2016 tarihinde barışmak için gittiği Eyüp Gökçe'nin evinde intihar ettiği öğrenildi. Olay tarihinde bir süredir eşiyle ayrı yaşayan 1 çocuk annesi Sevim Gökçe, eşi Eyüp Gökçe ile barışmak için Geyve Yörükler Mahallesi Sarmaşık Sokak'taki evine gitti. İddiaya göre, evde kimsenin olmadığı sırada Sevim Gökçe karnına dayadığı av tüfeğini ateşledi. Eve geldiğinde eşini kanlar içerisinde bulan Eyüp Gökçe, sağlık ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Geyve Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sevim Gökçe hayatını kaybetti.

"Mahallede herkesin tanıdığı biriydi"
Yol kenarında cesedi bulunan Eyüp Gökçe’nin eşinin de intihar ettiğini belirten mahalle sakinleri ise Gökçe’nin alkol ve uyuşturucu kullandığını iddia etti. Mahalle sakinlerinden Recep Tetik, Gökçe’nin anne ile babasından ayrı yaşadığını, bir çocuk babası olduğunu söyledi. Tetik,
"Konuyla alakalı hiçbir bilgim yok ama şahsen kendisini tanıyorum. Bundan 5 yıl önce hanımı da intihar etmişti. Bunalımda olabilir. Kendisi alkol de kullanıyor ama yine de olayın nasıl olduğunu bilemeyiz” dedi.

Eyüp Gökçe’nin kendi halinde yaşadığını belirten mahalle sakinlerinden Mehmet Tetik ise "Kendi halinde, kendi başına yaşayan biriydi. 5 sene önce de hanımı evde intihar etmişti” diye konuştu.