Gerek yıllık planlama kapsamında gerekse vatandaştan gelen talepler doğrultusunda ilçe genelinde asfalt çalışması, bordür çalışması, tretuvar çalışması ve ot biçimleri, yoğun bir şekilde devam ediyor.

Erenler hakettiği hizmeti alıyor
Erenler ilçesi genelinde süren çalışmaları yerinde denetleyen Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç,
“İlçemiz genelinde hem büyük yatırımlara hazırlanıyoruz hem de günlük faaliyetler kapsamında yollarımızı kaldırımlarımızı ve ortak alanların temizliğini gerçekleştiriyoruz. Aldığımız asfalt robotu ve silindir sayesinde, kendi bünyemizde asfalt yaması yapmaya başladık. Böylelikle vatandaşın isteklerine hızlı bir şekilde dönüş sağlayabiliyoruz. Merkez mahallelerimizin yanısıra, Epçeller, Pirahmetler, Bekirpaşa, Çaybaşı, YeşiltepeTuapsalar, Büyükesence, Şükriye Mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Planlamalarımızla bu yıl sonuna kadar girmediğimiz sokak kalmayacak. İlçemiz hak ettiği hizmeti alıyor, daha fazlasını gerçekleştirebilmek için yatırımlara devam edeceğiz” dedi.

Gün saat farketmeksizin çalışıyoruz
Çalışmalar hakkında bilgi veren Kılıç;
“Günlük çalışma programında her sabah ilk işimizsahadaki ekiplerimizi gezerek yerinde kontrol gerçekleştirmek oluyor. Fen İşleri Müdürlüğümüzün kepçe, kamyon, asfalt robotu, silindir gibi donanımını arttırarak ilçemizin artan taleplerine cevap vermeye devam ediyoruz. Mesai mefhumu olmaksızın her an sahadayız” ifadelerini kullandı.