Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Covid-19 önlemleri kapsamında kapalı olan işyerlerine yönelik normalleşme planı kapsamında berber, kuaför ve güzellik salonlarının 11 Mayısta açılacağını ifade etmesi ile Erenler Belediyesi, ilçede bulunan berber, kuaför ve güzellik salonlarının dezenfekte çalışmalarına başladı.  

Periyodik olarak devam edecek

İlçe genelindeki tüm berber, kuaför ve güzellik salonlarının dezenfekte edileceğini ifade eden Erenler Belediye Başkanı Fezvi Kılıç, “Esnafımızın yanındayız, 11 Mayıs Pazartesi günü vatandaşa hizmet vermeye başlayacak olan  berber, kuaför ve güzellik salonlarında ekiplerimiz pazartesi gününe kadar dezenfekte çalışmalarını tamamlayacak ve bu iş yerlerine yönelik dezenfekte çalışmaları periyodik olarak devam edecek. Aynı zamanda kendilerine maske ve dezenfekte ürünlerinide temin edeceğiz” dedi.

Denetimler sürecek

Başkan Kılıç, “Normalleşme planı hayata geçirilirken bir yandan da tedbirlerimizi almaya devam ederek sosyal mesafenin korunması, maske kullanımı ve temizlik kurallarına tam olarak uyulması konusunda denetimlerimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.