Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince suça ve suçluya yönelik operasyonlar devam ediyor.

ŞOK uygulamalar
Bu kapsamda Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilen ŞOK uygulamalarında 58 ruhsatsız tabanca, 7 ruhsatsız tüfek, 22 kurusıkı tabanca ve 319 değişik çap ve markalarda fişek ile çalıntı olduğu tespit edilen 11 motosiklet, bisiklet, ekobis ve otomobil ele geçirildi.

Düzensiz göçmenle mücadele
Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzensiz göçmenle mücadele aralıksız sürüyor. Bu kapsamda farklı uyruklu 8 yabancı şahıs yakalanarak sınır dışı edildi.

Çocuk Şube
Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince Temmuz ayı içerisinde kayıp olarak aranan 17 çocuk bulunarak ailelerine teslim edildi.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen operasyon ve çalışmalarda, 2 bin 44 şahıs yakalanırken bunlardan 39'u tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin aranan şahıslara yönelik gerçekleştiren operasyonlarda ise haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan; hırsızlık suçundan F.M. ile C.B., yaralama suçundan M.E.A, S.C. ve D.E., fuhuş suçundan H.U., konut dokunulmazlığını ihlal suçundan T.B., tehdit suçundan M.G., kişiyi hürriyetinden yoksul kılma suçundan Y.E. ve basit cinsel saldırı suçundan E.Y. ile çeşitli suçlardan aranması bulunan 31 kişi yakalanarak tutuklandı.