Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla 1 milyar 200 milyon TL’lik 18 Büyükşehir projesinin yer aldığı toplam 2 milyar 600 milyon TL değerindeki 157 yatırımın açılışını gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Yüce, “Sayın Cumhurbaşkanımızın müjdeleriyle beraber Sakarya’mızın gelişimine katkı sağlayacak olan her yeni proje için kollarımızı sıvayarak var gücümüzle çalışacağız. Sakarya’mıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla 1 milyar 200 milyon TL’lik 18 Büyükşehir projesinin yer aldığı toplam 2 milyar 600 milyon TL değerindeki 157 yatırımın açılışını gerçekleştirdiler. 19 yılda Sakarya’ya çok ciddi yatırımların yapıldığını ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya’da bin ve yüz yataklı hastane ile birlikte 3 baraj ve 2 gölet yapılacağı müjdesini verdi.

Hayırlı olsun
Başkan Ekrem Yüce, “Sakarya’ya hizmet konusunda gece gündüz demeden yeni projelerle her zaman vatandaşımıza hizmet ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla hamd olsun 18 projemizin açılışını gerçekleştirdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın müjdeleriyle beraber Sakarya’mızın gelişimine katkı sağlayacak olan her yeni proje için kollarımızı sıvayarak var gücümüzle çalışacağız. Sakarya’mıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.