Vali Kaldırım, havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada 2 cansız bedene daha ulaşıldığını ve ölü sayısının 6’ya yükseldiğini söyledi. 
Geriye kalan son kişi için çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Vali Kaldırım, 5 kadavra köpeğinin, kriminal ekiplerinin ve başsavcılığın görevlendirdiği ekiplerin çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirtti.
Kayıp olan üç kişiden ikisinin daha bulunduğunu belirten Kaldırım, “Sabah 4 ölümüz, 3 kaybımız vardı, bunu ifade etmiştik. Aynı zamanda Adli Tıp Kurumuna da belli bulguları gönderdiğimizi, sahadan elde ettiğimiz başsavcılığımız nezaretinde gönderildiğini ifade etmiştik. Sonuçları gün içinde bekliyorduk, sonuçları geldi. İki vatandaşımıza ait cesede ulaşılmış oldu. Böylece ölü sayısı maalesef 6 olmuş oldu. Allah'tan rahmet diliyorum. Bir vatandaşımızla ilgili henüz bulguya ulaşılamadı. Kayıbın bulunması için arama kurtarma çalışmalarına ekiplerimiz devam ediyor. Yeni tespit edilen iki cesetle ilgili yakınlarına da bilgi verildi. Şu an itibarıyla 6 vefat, 1 kayıp durumu söz konusu. Sabah hastanelerde 8 yaralı olduğunu ifade etmiştim, 6’sı Sakarya'da, 2 tane de il dışına sevk şeklinde 8 yaralı bulunuyor. Şu an itibarıyla da hastanelerde yatan yaralı sayımız 5'e düşmüş oldu. Biri il dışında yanık tedavisi görüyor. 4 tanesinin de ilimizde tedavileri devam ediyor. Birinin durumu hala ağır" dedi.
Kayıp bir kişinin de bulunması için çalışmaların özellikle patlamanın merkezi olarak değerlendirildiği bölgede yoğunlaşmak üzere devam ettiğini kaydeden Kaldırım, "Hem saha taraması, 5 tane ceset arama kadavra köpeğimiz var, hem de kriminal ekiplerimiz ve başsavcılığımızın görevlendirdiği diğer ekiplerimiz koordineli bir şekilde çalışmalarını yürütüyor. Mutlaka yeni bir şey elde edildiğinde tekrar adli tıba gönderilip, gerekli sonuçlar alınacaktır. Şu anda elimize gelen Adli Tıp Kurumuna gelen sonuç bu. Vefat 1 kayıp şeklinde, durum devam ediyor. Allah'tan rahmet diliyoruz” şeklinde konuştu.