Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde ve şehrin 16 ilçesinde yol düzenleme ve asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri, 28 ayda şehirde 1 milyon ton asfaltın üzerine çıktı ve çalışmalarında yine hız kesmiyor.
Yol Bak ekipleri, kırsal bölgelerde bulunan mahalleleri asfaltla buluşturmak için yapılan asfalt planını süratle uyguluyor.

3 mahalle tamam, 1 mahalle kaldı
Bu kapsamda Hendek ilçesinde 4 mahallede başlatılan asfalt işleminin yüzde 80’lik bölümü tamamlandı. Aynı bölgede bulunan Yeniyayla ve Kurtuluş mahallelerinde 8 buçuk kilometrelik grup yolu asfaltlandı, Göksu Mahallesi’nde ise 3 kilometresi okul yolu olan toplamda 7 kilometrelik alan asfaltla buluşturuldu. Asfalt serimi öncesi yolların bakım ve onarımı yapıldı. Bölgede plana alınan son mahalle olan Bakacak’ta da 6 kilometrelik grup yolu kısa sürede asfaltlanacak.

“16 ilçeye hizmet götürmek için gayretle çalışıyoruz”
Yol Bak’tan yapılan açıklamada,
“Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak, şehrimizin her bölgesine hizmet götürmenin gayretiyle gündüz-gece demeden çalışıyoruz. Yol-Bak olarak, yürüttüğümüz plan ve faaliyetler doğrultusunda mahallelerimizi asfaltla buluşturuyoruz. Hendek ilçemizde asfalt ihtiyacı olan 4 mahallemizden (Göksu, Kurtuluş, Yeniyayla) 3’ünde işlemi tamamladık. Son olarak Bakacak Mahallemizde çalışmalara başladık, kısa süre içinde tamamlayacağız. Asfalt çalışmalarımız, tüm ilçelerimizde devam edecek.” denildi.