Hak-İş İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir, Kurban Bayramı’nın ülkemize, bölgemize ve dünyamıza sağlık, huzur, barış ve bereket getirmesini diledi.

Hak-İş İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı yazılı mesajda şu ifadelere yer verdi:
"Bayramlar; paylaşma, dayanışma, yardımlaşma ve birlik olma vakitleridir. Bir insanın yüzünü güldürmektir. Bir dosta hatır sormak, bir akrabayı ziyaret etmektir. İhtiyacı olanlara el uzatmaktır.

Geçtiğimiz yıldan bu yana tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 pandemisi nedeniyle insanlık zor bir süreçten geçiyor. Bu zor süreçte iş ve gelir kaybı yaşayan pek çok insanın olduğunu hatırımızdan çıkarmamalıyız. Dinimizde önemli yer tutan dayanışma ve paylaşmanın Kurban Bayramı vesilesiyle bir kez daha hatırlanmasını ve muhtaçların, kimsesizlerin, öksüz ve yetimlerin sevindirilmesini diliyoruz. Pandemi süreci hayatımızın her alanını olduğu gibi bayram alışkanlıklarımızı da farklı bir boyuta taşıdı. Mesafeli de olsa sevdiklerimizle bir arada olmanın sevincini yaşıyoruz. Bayramda, salgınla mücadele çerçevesinde maske, mesafe ve hijyen kuralına uymak, hem kendi sağlımız hem de sevdiklerimizin sağlığı açısından büyük önem taşımaktadır. Salgın sürecinde büyük fedakârlıklar göstererek görev yapan belediye ve sağlık emekçileri başta olmak üzere kamu ve özel bütün sektörlerdeki emekçilere ve teşkilat mensuplarımıza fedakâr çalışmalarından dolayı gönülden teşekkür ediyoruz. Bu süreçte kaybettiğimiz emekçilerimize ve vatandaşlarımıza bir kez daha Yüce Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Bayramları huzurla geçirmemizi sağlayan, bizlere vatan topraklarını emanet eden şehitlerimizi, ahirete irtihal eden gazilerimizi rahmetle anıyoruz.

Öte yandan yakın coğrafyamızda cereyan eden çatışmalar sonucu hayatını kaybeden ve evlerini terk etmek zorunda kalan masum insanların acılarına şahit olmak, yüreklerimizde derin üzüntüler bırakmaktadır.

Bu kutsal günlerin dünyamızda barışa ve huzura vesile olmasını, ülkemizin gelişmesine katkı sunan emekçilerimiz için bereket getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını bir kez daha yürekten kutluyorum."