Yeni göreve seçilen ve görevine devam eden ilçe başkanları ile yönetimlerine hayırlı olsun dileklerini ileten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti’nin elde ettiği başarıda teşkilatların büyük bir öneme sahip olduğunu ifade etti. Başkan Yüce, Sakarya’nın yarınları için teşkilatların üstlendiği sorumluluğun da çok büyük olduğuna dikkat çekti.

"Türkiye daha da ileriye gidecek"
Başkan Ekrem Yüce, teşkilat üyelerine yönelik yaptığı konuşmada,
“Makamlar gelip geçicidir. Aslolan bu şehre ve hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmak, Sakarya’yı yarınlara hazırlamaktadır. Bu noktada teşkilatlarımızın da sorumlulukları çok büyük. Yeni seçilen tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. 2002’de başlayan bu kutlu yolculuğumuzun devamı için Sakarya, inşallah her daim hazır olmaya devam edecek. Sakarya’nın, Türkiye'nin büyümesi AK Parti ile olacak. İnşallah uzun yıllar daha bu ülkeye hizmet edeceğiz. Rabbim çalışmalarınızı bereketlendirsin” dedi.

"Her zaman sizin için varız"
Başkan Yüce,
“Bugün ülkemiz her alanda bir atılım içerisinde olup, hedeflerine emin adımlarla ilerliyorsa bu milletimizin desteği sayesindedir. Milletimizle, hemşehrilerimizle birlikte olmaya devam ettikçe inşallah projelerimiz, yatırımlarımız ve eserlerimiz de devam edecektir. Biz milletimize hizmet için bu görevlerdeyiz. Hemşehrilerimize en iyi hizmetleri sunmak için hep birlikte olmaya devam edeceğiz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kulandı.