Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Erenler Ziraat Odası Başkanı Fehmi Özipek, Ziraat Odası Başkan Yardımcısı Lütfü Akbıyık ve Meclis Üyesi İsa Yenioğlu ile birlikte geçen yıl başlatılan ve kısa bir sürede tamamlanan, tarım arazileri için hayati önem taşıyan sulama kanalları açımı ve genişletme çalışmalarının gerçekleştiği mahallelerde incelemede bulundu. 

İki önemli sorun çözüme kavuştu
Ziyarette bölgedeki çalışma hakkında bilgi veren Erenler Ziraat Odası Başkanı Fehmi Özipek, “Seçim öncesinde tarım arazilerimiz için kırsal mahallelerimizde yaşayan çiftçi vatandaşlarımızın önemli iki sorunu, talebi vardı. Tarla yollarının olmaması, olan yerlerinin çoğunluğunun bozuk olması ve sulama kanallarının yetersiz kalması. Göreve geldikten sonra iki konuylada ilgilenerek çalışmaları tamamlatan Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç’a bölge halkı adına teşekkür ediyorum. Bu sayede çiftçi vatandaşlarımız zamandan ve yakıttan ciddi kâr elde ettiler” ifadelerini kullandı.

‘‘Kısa zamanda tamamlandı’’
Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç ise, ziyaret ve incelemelerin ardından, “Elhamdülillah. İlçemizin bereketli topraklarını gezdik. Büyükesence, Küçükesence ve Hasanbey Mahallelerimizde tarım arazileri için hayati önem taşıyan sulama kanallarında geçtiğimiz yıl çalışma başlatmış ve kısa zamanda tamamlamıştık” diye konuştu. 

‘‘Bereketli olsun’’
Başkan Kılıç, “Tamamlanan sulama kanalları sayesinde çiftçilik ile uğraşan vatandaşlarımız zamandan ve yakıttan çok ciddi bir şekilde tasarruf ediyor. Rabbim mahsullerini bereketli eylesin. İlçemizdeki çiftçilerimizin her zaman yanında bulunan ve gerçekleşen çalışmalarda emek sarf eden Erenler Ziraat Odası Başkanımız Fehmi Özipek'e çiftçi vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.