Gölya Tabiat Parkı içerisinde bulunan Gölya Garden Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltılı istişare toplantısına; Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakulluıkçu, Başkan Yardımcıları Lütfü Tansı, Tamer Ziya Köse, Osman Oğuz Özer ve şube müdürleri ile Arifiye Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Yusuf Yavuz ile mahalle muhtarları katıldı.

İstişare toplantısının açılış konuşmasını yapan Başkan İsmail Karakullukçu; “Değerli Muhtarlar Derneği Başkanım ve muhtarlarım, korona virüs pandemisi nedeniyle bir yılı aşkın süredir bir araya gelemiyoruz. Karaaptiler Mahallemizde yeni hayata geçirdiğimiz Gölya Tabiat Parkı tesislerimizde sizleri ağırlayarak hem çalışmalarımız hakkında bilgi vermek, hem de sizlerin taleplerinizi dinleyip, çalışmalarımıza ve projelerimize yön vermek amacıyla bu programı düzenledik. Pandeminin yarattığı ekonomik durgunluk nedeniyle azalan bütçe gelirlerimiz, bizleri normal zamanlara göre daha dikkatli bir şekilde harcama yapmaya zorluyor. Bu da, sizlerin istek ve taleplerinizde öncelikleri beliryerek, çalışmalarımızı daha uzun bir periyoda yaymamız demek” dedi.

AGDAŞ’ın mahallerdeki doğalgaz yatırımları hakkında da bilgi veren Başkan Karakullukçu, sonrasında mahalle muhtarlarının istek ve taleplerini tek tek not aldı.

Muhtarların istek ve taleplerinin ardından söz alan Arifiye Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Yusuf Yavuz;
“Sayın Başkanımıza bu güzel program ile Arifiye’mize kazandırdığı bu doğa harikası park alanı için çok teşekkür ederiz. Arkadaşlarımız konuşmalarında istek ve taleplerini tek tek ilettiler. Buradan; Arifiye’deki ortak sorunların alt yapı ve doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan cadde ve sokakların asfaltlanması, sokak köpekleri, yol açma ve genişletme talepleri ile mezarlıklarımızın daha iyi şartlarda bakım ve onarımının yapılması talepleri öne çıkıyor. Sayın Başkanımız ve ekibinden gayet memnunuz. İmkanları ölçüsünde bizlerin isteklerini yerine getirmeye gayret ediyorlar. Eksikler yok mu? Tabii ki var. Ancak bunlarında bütçe olanakları ölçüsünde karşılıklı anlayış ve iyi niyet ile diyologla çözülebileceğine inanıyoruz. Katılımınız ve gösterdiğiniz ilgi için tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.