Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, mahalle ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Beraberinde AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Korkmaz, teşkilat mensupları, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları Hilmi Kızılcık, Fatih Çelikel, Yusuf Özden ve meclis üyeleri ile birlikte mahallelerde ziyaretler gerçekleştiren Işıksu, vatandaşlarla istişare ederek yapılan ve yapılacak olan çalışmaları paylaştı. Başkan Işıksu, Güneşler Yeni Mahalle ziyaretinden sonra son olarak Güneşler Merkez Mahalle sakinleri ile buluştu.

Ada Pazar Güneşler yükseliyor
Vatandaşların sorularını cevaplayan Başkan Işıksu, Güneşler Ada Pazar yerleşkesinin bölgeye değer katacağını vurgulayarak,
“Projemizde çalışmalar hummalı şekilde devam ediyor. Güneşler’e yakışır bir yerleşkeyi bölgeye kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Pazar yeri, taziye evi, düğün salonu, etkinlik (kına, nişan) salonu, bebek bakım odası ve çocuk oyun alanını içeren bu yerleşkemizi nasip olursa önümüzdeki yılın ikinci çeyreğinde Güneşler halkının hizmetine sunmayı planlıyoruz. Güneşler’imize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Güneşler daha da güzelleşiyor
Köyiçi Caddesi’nde güzelleştirme çalışmalarının başladığını belirten Başkan Işıksu,
“Güneşler Merkez, Yağcılar, Yenigün 2. Etap, Tığcılar, Yahyalar ve Orta Mahalle’de 'Mahallemi Güzelleştiriyorum' çalışmalarımız var. Güneşler Merkez Köyiçi caddemizde çalışmalara başladık. Altyapı kurumlarımız çalışmalarını gerçekleştiriyor. Caddenin yolunu, kaldırımını baştan sona yeniliyoruz. Aksilik olmazsa SEDAŞ, elektrik hatlarını yerin altına alacak ve aydınlatma çalışmalarını tamamlayacağız. Ayrıca ihtiyaç tespit ettiğimiz noktalarda ağaçlandırma çalışmamız da olacak. Çalışmalar neticelendiğinde, Köyiçi Caddesi’ni çok güzel bir hale getireceğiz. Yeğenler Caddesi, Başlar Sokak, Çıracılar, Papuççular ve Fabrika Caddelerimizdeki örnek çalışmalar gibi olacak inşaallah” dedi.

Çocuk parkları ve spor sahaları
“Güneşler Bölgesinde bulunan iki mahallemize, örneğin merkez mahallemize bir futbol sahası ve çocuk parkı, Yeni Mahallemize de bir spor parkı ve bir basketbol alıştırma sahasını kazandıracağız” diyen Başkan Mutlu Işıksu, “Her sene mümkün olduğunca tüm mahallelerimize ve sokaklarımıza dokunma arzusu içerisindeyiz. Bazen yoluyla, bazen Mahallemi Güzelleştiriyorum projesiyle, bazen çocuk ve spor parklarıyla, bazen spor sahalarıyla her sene geniş bir hizmet yelpazesiyle tüm noktalara dokunmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

"Hizmetlerimiz ayrım gözetmez"
Hizmetleri genel memnuniyeti gözeterek yaptıklarını vurgulayan Başkan Işıksu,
“Biz siyasi parti, farklı görüşler, etnik kimlik, hiçbir ayrım gözetmeksizin hizmet odaklı bir yaklaşım sergiliyoruz. Güneşler hepimizin, Adapazarı hepimizin. Buraları birlikte daha da güzelleştireceğiz. İstişare kültürüne önem veriyor ve şehrin kalbi Adapazarı’mızı birlikte yönetiyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız tüm çalışmalarımızı şeffaf bir şekilde bu toplantılarımızda olduğu gibi hemşehrilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.